Obala Kulina bana 9 | Blagajna:+387 33 221 682 | almir.boxoffice.nps@gmail.com
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

6. Internacionalni festival Juventafest – San ljetne noći

September 13, 2018 @ 19:30 - 21:30

četvrtak, 13. 9- 2018. u 19:30 sati
William Shakespeare
SAN LJETNE NOĆI
režija: Matjaž Latin
Druga gimanzija, Maribor, Slovenija
6. Internaconalni festival Juventafest
ULAZ SLOBODAN

 

 

SAN LJETNE NOĆI

Druga gimnazija Maribor, Slovenija
Autor: William Shakespeare
Reditelj: Matjaž Latin
Igraju: Rahela Horvat Toš, Sarah Marn, Julija Lukovnjak, Eva Rogl Mežnar, Iva Mićanović, Taja Štros, Moisha Mei Macanović, Katarina Kante, Lara Rantuša, Tijana Belca, Tinkara Vehovar, Urška Štefanič, Ana Breznik, Brina Vrenčur, Taja Kušar, Kaja Majcen, Ema Hauc, Sara Gradišnik, Maja Dretar, Bina Čič, Katerina Trpovska, Lara Paul, Nuša Mali, Gloria Džankić, Pia Križa, Izidor Rijavec, Blaž Pridgar, Jaka  Kunst, Razvan Cebotarean, Sani Smajić, Muhamed Ami Kulauzović, Gašper Bedenik, Lucian Krajnc Krstov, Marko Bak-lan, Leonardo Erjavec, Gal Gabriel, Matic Gosak
Radnja je smještena u modernoj metropoli koju upravlja Tezej, brutalni diktator 21. stoljeća i vlasnik naftne kompanije koji silom želi vjenčati kraljicu amazonsku kraljicu Hipolitu. Preuzeo je njezino kraljevstvo na rijeci Amazon, buduću granicu za istraživanje nafte u Brazilu.  Hipolita se predala u zamjenu za slobodu njezinog plemena. Ljubavna bolest muči četvero mlade, razmažene, bogate, djece. Hermia je zaljubljena u Lisandera, a  Helena u Demetriusa.

Ali neočekivano, Demetrius baca oko na Hermiu zbog svog bogatog mafijaškog kuma Egeusa koji ga je volio više od Lisandera… Ali na kraju, sve se završi dobro i svi su sretni. Parovi završe zajedno kao što su trebali i na početku, Titania i Oberon se prestaju svađati, a Tezej dopušta Titaniji da se vrati u kraljevstvo Amazona.

Details

Date:
September 13, 2018
Time:
19:30 - 21:30
Event Category:

Venue

Narodno pozorište Sarajevo
Obala Kulina bana 9
Sarajevo, 71000 Bosnia and Herzegovina
Phone:
+387 33 221 682
Website:
www.nps.ba

Organizer

Narodno pozorište Sarajevo
Phone:
+387 33 221 682
Email:
ureddirektora@nps.ba
Website:
www.nps.ba