Obala Kulina bana 9 | Blagajna:+387 33 221 682 | almir.boxoffice.nps@gmail.com

NPS – Brend Inglot : Službeni make-up sponzor Narodnog pozorišta Sarajevo drugu godinu zaredom

NPS – Brend Inglot : Službeni make-up sponzor Narodnog pozorišta Sarajevo drugu godinu zaredom

 

Brend Inglot : Službeni make-up sponzor Narodnog pozorišta Sarajevo drugu godinu zaredom

Direktorica Narodnog pozorišta Sarajevo Marijela Hašimbegović i Adnan Muminović, izvršni direktor kompanije Rojbani d.o.o. koja je zastupnik brenda Inglot za BiH, produžili  su  Ugovor o saradnji kojim Inglot stiče pravo službenog maku-up sponzora Narodnog pozorišta Sarajevo.

Ovim ugovorom, između ostalog, biće omogućeno pozorišnim make -up umjetnicima  da sa proizvodima  brenda Inglot  još bolje iskažu svoju stručnost i kreativnost i doprinesu kvalitetnijem predstavljanju pozorišnih izvođača njihovoj publici.

Direktorica Narodnog pozorišta Marijela Hašimbegović  poručuje: “Velika nam je čast i zadovoljstvo objaviti da je vodeći  svjetski renomirani brend profesionalne  kozmetike, brend  Inglot,  i drugu godinu zaredom  ponosni partner i oficijelni make-up sponzor Narodnog pozorišta Sarajevo.”

“Ovaj renomirani brend se istakao svojim kvalitetom na svjetskom nivou i trenutno je vodeći brend u svijetu mode, filma i pozorišta,  i na ovaj način osvaja  ljubav i povjerenje najpoznatijih make-up umjetnika.  Ova saradnja  svrstala  je Narodno pozorište Sarajevo na listu korisnika ovog brenda uz predstave Broadway-a.  Kvalitetni proizvodi ovog brenda  će stvoriti bolje uslove za rad  koji će i u vizualnom smislu obogatiti likovnost predstave kroz kvalitetan i izražajan make – up i u isto vrijeme pružiti zadovoljstvo umjetnicima.”

“Inglot na globalnom nivou podržava brojne projekte iz oblasti kulture, ali i direktno sarađuje sa značajnim teatarskim kućama širom svijeta. U samom procesu kreiranja novih proizvoda i nijansi vrlo usko sarađuje sa teatarskim makeup artistima“. – kazao je Muminović.

Očekuje da će dogovorena saradnja donijeti i niz drugih projekata od kojih će koristi imati svi ljubitelji pozorošne umjetnosti.

Zaista sam ponosan što je od danas i Inglot dio respektabilne liste prijatelja  i partnera Narodnog pozorišta“ –  ističe Muminović.

Inglot je jedan od vodećih svjetskih lidera u oblasti dekorativne kozmetike i danas je prisutan na šest kontinenata sa više od 700 prodajnih mjesta, od Londona, Milana, Njujorka, Las Vegasa, pa do Dubaija, Kuala Lumpura i Sidneja.

U BiH je prisutan od septembra 2014. godine.

Jennifer Lopez je od ove godine zaštitno lice brenda Inglot. Njen sjajan izbor palete boja i proizvoda ovog brenda već osvaja nove korisnike širom svijeta. Direktorica Narodnog pozorišta Sarajevo Marijela Hašimbegović  se upoznala sa ovom kolekcijom i preporučuje liniju Jeniffer Lopez kao nešto jedinstveno.
Umjetnici vole ovaj brand, probajte i vi ove sjajne proizvode!