Obala Kulina bana 9 | Blagajna:+387 33 221 682 | almir.boxoffice.nps@gmail.com

STUDENT KARTICE NA NAŠOJ BLAGAJNI OD 6. NOVEMBRA

STUDENT KARTICE NA NAŠOJ BLAGAJNI OD 6. NOVEMBRA

Poštovani,
Dozvolite da Vam predstavimo pogodnosti koje studenti mogu ostvariti u Narodnom pozorištu Sarajevo, pri kupovini ulaznica za naše reprizne predstave. Cilj nam je da uz Vašu pomoć promovišemo našu pogodnost namjenjenu studentima, da u sinergiji činimo sve za popularizaciju kulture u BIH., s posebnim akcentom na pozorišnu umjetnost, uključujući tri umjetnička segmenta Operu, Dramu i Balet koji djeluju unutar Narodnog pozorišta Sarajevo. Molimo Vas da s pogodnostima upoznate Vaše prijatelje, djecu ili poznanike koji jesu studenti. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

STUDENTSKE KARTICE ZA PREDSTAVE NPS, POPUST 50% Vlasnik STUDENT kartice ostvaruje 50% popusta pri kupovini ulaznica za predstave repriznog repertoara Narodnog pozorišta Sarajevo, u toku umjetničke sezone 2017/18. Ulaznice se kupuju u skladu sa raspoloživim – slobodnim mjestima Vlasnik STUDENT kartice za jednu predstavu može kupiti dvije ulaznice uz pokaz iste. Napomena: korisnik STUDENT kartice ne ostvaruje pravo na premijeru i prvu reprizu predstava Opere, Drame i Baleta, koncerte, predstave i događaje koji nisu u produkciji NPS kao i na gostujuće predstave i ostale vanredne programe.

ZA PREUZIMANJE STUDENT KARTICE: Karticu možete preuzeti na blagajni Narodnog pozorišta Sarajevo uz kopiju prve strane indexa, te one na kojoj je vidljivo da su studenti upisani u tekući semestar. Blagajna Narodnog pozorišta Sarajevo radi u dva termina : 9:00 – 11:30 sati i 15:30 – 19:30 sati. Stvorimo zajedno bolju i svijetliju budućnost svih nas, odgajajmo zdrave generacije sa osjećajima za prave vrijednosti. STUDENT KARTICE NA NAŠOJ BLAGAJNI OD 6. NOVEMBRA